MC Prophet is in Utopia

MC Prophet is in Utopia

De rapper waar we meer over geschreven hebben en waar Gaby de choreografie mee zal gaan doen is momenteel in Utopia. Hij komt even op bezoek en uiteraard even met Gaby praten.

Gaby ontvangt MC Prophet hartelijk en zodra de rapper haar ziet zegt hij give me a hug man! Zo zie je het eens een keer in het echt weet je! Het stel loopt vervolgens naar de zithoek en gaan gezellig op de bank zitten met een drankje. Gaby is benieuwd wat de bedoeling is en vraagt dan ook wat ze gaan doen. MC Prophet begint te vertellen, mijn management had jouw dans moves gezien en toen zag ik het en toen dacht ik van hey dit kunnen we wel gebruiken! Gaby vind het gaaf, ze staat ervoor open. Ik hou van verschillende genres, god heeft me dat talent gegeven. MC Prophet vindt dat echt dope. Gaby benadrukt nog maar eens dat ze blij is en dat ze tot God gebeden heeft. Ze heeft toen gevraagd wat ze moest doen en toen kreeg ik jullie mail. Waar willen jullie de clip filmen? Dat ik er ook in dans? Of alleen de choreografie? MC Prophet antwoordt dat ze nog bezig zijn met de single, en heeft bepaalde mensen waarmee hij werkt. Het is tof als jij er ook in komt. We kijken of het vet is en samen iets fiksen. Dan kijken we wel verder van hoe en wat. Gaby vraagt naar het onderwerp van de tekst. MC Prophet antwoordt dat Gaby een message heeft maar het lijkt hem top om samen dingen op elkaar af te stemmen. Ik ga dan schrijven en tapen en dan stuur ik je een demo op zodat het één mooi verhaal op. Ook heeft het stel nog even over god en geloof zoals je in onderstaand filmpje kunt zien. Het geloof heeft het leven van de rapper veranderd. Dan gaat het stel oefenen en alvast een beetje kijken hoe het dansje voor de clip eruit zal gaan zien. Na het liedje doorgesproken te hebben vraagt de rapper aan Gaby hoe zij zou dansen op het liedje als ze alleen zou zijn. Ze laat het vervolgens zien en MC Prophet is onder de indruk. Uiteindelijk wordt bepaald welke dansen in het liedje verwerkt kunnen worden, het is van alles wat!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. adriana46 at 03:10

    Gaby heeft prachtige dance-moves. Zo soepel in de heupen. Dat doet menigeen haar niet na. Dat voorstel van en die ontmoeting met Mc Prophet is zo gewenst!
    Wij zien weer: God’s wegen zijn ondoorgrondelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *