Gaby gaat choreografie doen voor een rapper

Gaby gaat choreografie doen voor een rapper

Gisteren werden Naomi, Gabriëlle en Gaby nog aangesproken over het feit dat ze te weinig verdienen voor Utopia BV. Gelukkig krijgt Gaby binnenkort een kans want er is goed nieuws voor haar. Er is namelijk een leuk mailtje binnen gekomen!

Laura komt met de laptop en Gaby begint deze voor te lezen.

Beste Gaby,

Ik ben je nu al een aantal weken aan het volgen en ik vind het mooi en dapper hoe je uitkomt voor je  geloof. En dat jij daar een deel van bent. Zoals je misschien weet ben ik rapper en ben bezig met een single. Ook ben ik van plan om een videoclip op te nemen. Daarin heb ik dansers en danseressen nodig. En iemand die de choreografie kan doen. Ik zag namelijk dat jij danst en je eigen choreo’s maakt. Ik zou je willen vragen om samen met mij een dans te maken. Als het klaar is zou het tof zijn om het hele project te presenteren in combinatie van een show. Waarbij we evangelie op onze manier duidelijk maken. Zodat meer jonge mensen zien iets van hun leven kunnen maken met Gods hulp. Graag hoor ik van je of je geïnteresseerd bent.

Vriendelijke groeten MC Prophet

Gaby en Laura beginnen allebei luid te juichen. En geven elkaar een high five. Heeft het bidden van vannacht toch geholpen! Is dit de kans voor Gaby?!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. adriana46 at 00:25

    Wat leuk voor Gaby. Ik gun het haar, een eerlijk en vroom meisje. Dat is beter dan dat, wat wij van het andere jeudige meisje in Utopia zien: Naomi! 🙁

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *