Utopia nieuwtjes 12 februari

Utopia nieuwtjes 12 februari

De Utopia nieuwtjes van vandaag 12 februari kun je hier terug  vinden. Alles hebben we voor je op een rijtje gezet zodat je niets hoeft te missen!

  • Een schoonheidsspecialiste is in Utopia. Zij neemt de dames onder handen, zo kunnen er nagels gezet worden maar ook aan de tanden wordt gedacht. Er is namelijk mogelijkheid om deze te bleken.
  • Rienk is eerder al bezig geweest met het schrijven van een boek. Momenteel wordt het boek nagekeken op spelfouten en is Rienk op zoek naar een uitgever. Vanessa helpt haar oud bewoner een handje. Het boek gaat niet over Utopia zo laat Rienk weten: “Utopia is niet het interessantste wat ik heb gedaan in mijn leven. Mijn reizen zonder geld, mijn leven op straat en mijn beslissingen die daarmee gemoeid zijn, zal ik allemaal uit de doeken doen. Als je echt wilt weten hoe het is om te leven zoals ik.”
  • Chris is hard aan het werk in de tuin, zoals we van hem gewend zijn.
  • Ook Nicole is druk bezig met haar cordwood huisje.
  • Joey en LauraB liggen gezellig op bed wat te kletsen.
  • Laura en Laura wilde een rodeo stier regelen. Echter vielen de kosten tegen en kregen de dames het niet rond. Wellicht zullen ze het nog eens proberen?

Dit bericht zullen we nog regelmatig aanvullen, kom je regelmatig even terug? Niets meer missen? Volg ons dan op Twitter en Facebook!

Nicole bezig met cordwood huis

Nicole druk bezig met cordwood huis

Joey & LauraB op bed

Joey en LauraB kletsen gezellig op bed

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *