Het centraal over carnaval

Het centraal over carnaval

Tijd om even kort in centraal te gaan, vanavond vindt het carnaval feest in Utopia plaats. Daarom roept Colinda iedereen bij elkaar om alles eens even door te spreken.

Taakverdeling.
Colinda verdeelt de taken, zo zijn Patrick en Gio verantwoordelijk voor het opbouwen van het podium, zullen LauraB, Colinda en Laura zorgen voor de aankleding. Ivan, Joey, Chris en Bjorn zullen de bar gaan installeren. Ook vertelt Colinda dat er wat mensen op komen treden. Ton prater Mark de Groot, Johnny Gold en Boerenkapel De Zwiebels. De carnavalsband komt dus niet.

Tijdens het feest is dit de taakverdeling:
Garderobe: Laura, Gabrielle
Merchandise: Gaby, Patrick
Bar: Joey, LauraB
Muziek: Bjorn
Entree en vliegende keep: Colinda, Naomi
Runners: Chris en Ivan
Cafetaria: Mark en Wilco

Kaarten zijn nog beschikbaar
De gasten worden rond 19:00 uur verwacht. Om 19:15 uur zal het feest gaan starten. Er zijn op dit moment nog ongeveer 50 kaartjes beschikbaar voor vanavond. Rond 22:00 uur zal het feest afgelopen zijn. Kaartjes kun je hier kopen.

Verjaardagsfeest Laura
Om 00.00 uur wordt Laura een jaartje ouder. Waarschijnlijk zullen de bewoners het carnavalsfeestje door gaan zetten en nog even verder feesten. Hoe gaat dat aflopen?

Deadline
Colinda wil de groep om 18:00 uur helemaal  gereed hebben. Ook de bewoners dienen dan hun carnavalskostuum aan te hebben. Naomi wil dan ook graag een foto maken van de groep. Daarnaast zal er een uitreiking zijn voor de best geklede carnavalsbezoeker.

Daarmee eindigt het centraal, werk aan de winkel!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. adriana46 at 00:42

    “verder feesten”, prima. Laura je leest het niet (neem ik aan 🙂 ) maar gefeliciteerd.

    En ik hoop dat dat “verder feesten” niet betekent dat er weer overdadig veel alcohol vloeit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *