Gabriëlle neemt een schransdag

Gabriëlle neemt een schransdag

Arjuna is weer in de loods! Tijd om te sporten echter gaan de twee eerst even in gesprek met elkaar. Ook Joey is erbij om zijn mede bewoonster te steunen.

Het stel gaat even op de bank zitten en Gabriëlle vindt dat het afvallen maar lang duurt. Arjuna legt uit dat het een levensstijl is, sporten gaat niet alleen om afvallen het is ook gezonder voor je lichaam. Je leeft langer en voelt je veel fitter. Dan begint Gabriëlle even over iets anders, eten. Morgen is Laura jarig dus laat Gabriëlle het strenge regime rondom voeding even los, ze neemt een schransdag. Ze wil één dag de verleidingen niet weerstaan. Volgens Gabriëlle leven vele bewoners elke dag ongezond en Joey sluit zich er bij aan. Ook geeft hij Gabriëlle een compliment dat ze goed bezig is. Arjuna hoort het verhaal aan maar wil wel wat afspraken maken voor deze schransdag. Je mag gerust een frietje of andere dingen maar alles wel met mate luid het advies. Joey biedt zijn hulp aan om extra goed op te letten dat het niet uit de klauwen gaat lopen. Ook spreekt het gezelschap af zondag flink te gaan sporten om alles er weer af te trainen. Ze zullen dan twee uur sporten in plaats van één. Maandag zal namelijk het weeg moment zijn en dat moet wel positief zijn! Na het gesprek gaan ze snel aan de gang, tijd om te sporten!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *