Colinda vreest voor een virus

Colinda vreest voor een virus

Colinda heeft vannacht een droom gehad, een droom met geen goede boodschap. Ook lijkt deze droom deels uitgekomen te zijn… Ze vreest namelijk voor een virus binnen Utopia.

Colinda vertelt Nicole waar ze vannacht over gedroomd heeft. We zaten op een of ander terrein met allemaal honden. Maar honden staan voor vrienden zeg maar… En die honden werden allemaal ziek. Dus ik denk… Het zou wel eens kunnen dat het virus wat buiten heerst dat dat zo maar binnen toe gaat slaan. Nicole hoort de droom van Colinda aan. En zegt, ah fijn! Ik kan niet ziek worden, ik ben veel te druk. Dat kan echt niet Col! Echter lijkt deze droom van Colinda toch deels uitgekomen te zijn. Ze heeft eerder een band geboekt die tijdens carnaval in Utopia op zou komen treden. echter komt deze niet. De helft van de bezetting is namelijk ziek. Daar heb je het al aldus Colinda… Zal Colinda gelijk krijgen, breekt er een virus uit in Utopia?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
 1. Ladybug at 18:20

  O lieve hellup Joyce en Anneke wat heb ik hier om jullie reacties gelachen! Helemaal met jullie eens. Die Colinda heeft na een aantal liefdeloze moeilijke jaren nu het gevoel dat ze VRIJ is en dan gaan dus de remmen los. Van haar zogenaamde “gave “geloof ik geen bal.Als ze zo weinig zelf respect en eigenwaarde heeft dat ze het “speeltje “van Wilco wil zijn gaat ze haar gang maar. Ik heb trouwens nu ik hier zit te typen ook een naam voor dat virus. Het CoWiGaNao- virus. Even doordenken…..

 2. Denise at 18:04

  prezies adriana46 goed verwoord.Zal het niet beter kunnen..Denk dat je dat inmiddels wel weet haha..sorry vindt colinda een hele rare.kan me dat ook nog wel herinne met ruud..pffg wat een afgang zeg..

 3. adriana46 at 13:50

  Natuurlijk breekt er een virus uit binnen de poorten van Utopia.
  Met haar gave…. 🙂 kan Colinda voorspellen, wat wij dagelijks op het nieuws horen en in de kranten kunnen lezen. (mogelijk heeft zelfs de postbode op het Utopia terrein iets over het griepvirus losgelaten, of een van de bezoekers). Maar ja, ik zal “objectief” zijn: het is uiteraard de gave van Colinda (..not..), dan denk ik even aan die grandioze “ontmaskering” van Ruud destijds.

  Als Colinda zo’n helderziendheid als gave zou hebben… dan wist ze toch ook voor dat ze lag te knuffelen met Patrick dat die relatie geen toekomst had. En ook als ze die gave had, (ik blijf het inderdaad herhalen “gave”), dan weet ze toch ook hoe Wilco erover denkt. (Sat wat hij over Colinda bespreekt, als de mannen samen roddelen).

  • Denise at 18:02

   prezies adriana46 goed verwoord.Zal het niet beter kunnen..Denk dat je dat inmiddels wel weet haha..sorry vindt colinda een hele rare.kan me dat ook nog wel herinne met ruud..pffg wat een afgang zeg..

 4. anneke at 13:35

  Er zal eerder de pleuris uit breken
  maar ik dacht dat ze alleen het heden kon lezen en niet de toekomst
  Wat doet die Naomi daar eigenlijk voor wat geld gaat opbrengen

 5. joyce madarie zweers at 12:05

  weet je wat gaat komen , het colinda virus , een hard nekkige virus , symtome zijn geil ,kort lontje , eigen belang , ik ik ik . bijwerkingen zijn niet bekend , hoop dat het niet over slaat op de anderen , enigste die er gevoelig voor zijn is patrick en wilco . die zijn al besmet . hoop dat het gauw overwaait .

 6. rina at 11:46

  Niet zo moeilijk als half Nederland een griep virus heeft en er zat mensen met de markt binnen komen.
  En als er 1 van Utopia het virus heeft dan komt de rest ook aan de beurt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *