Wat er gisteren 10 februari nog gebeurde

Wat er gisteren 10 februari nog gebeurde

We gaan even terug naar wat er gisteren avond allemaal nog gebeurde. We hebben alles op een rijtje gezet, ondersteunden met wat video’s erbij. Zo ben je weer volledig op de hoogte!

 • Gabriëlle wil alleen verder met het magazine over Utopia. Ze wil een designer inschakelen, dit doet Patrick nu maar het moet professioneler. Echter is Gabriëlle bang voor de reactie van Patrick. Hij reageert soms nogal heftig… Wordt vervolgd?
 • Gisteren avond aten de bewoners laat want er werd een hele lading MC Donalds voer binnen gebracht. De kosten hiervan? Circa 200 euro!
 • Zaterdag als het Valentijn is, zal er een spel gespeeld worden. Een soort van jongens tegen de meisjes. Dit hebben een aantal dames bedacht, iedereen doet gezellig mee behalve Chris…
 • Mark en Laura bespraken de gang van zaken binnen Utopia. Zo komen de inkomsten aanbod, bepaalde zaken zijn aardig terug gelopen. Ook doen bepaalde bewoners te weinig, volledige bevindingen van ze zien? Bekijk het in onderstaande video.

Nu ben je weer volledig op de hoogte van wat er zich gisteren avond nog heeft afgespeeld. Wat zal er vandaag allemaal gebeuren? Hou de website, Facebook en Twitter in de gaten om niets te missen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Ladybug at 18:34

  Ze hebben toch een fantastische penningmeester? Het zal dus wel uitkunnen…pfff Lekker gezond allemaal.In de tijd van Vanessa en Nicolien kwamen er kisten van een boer uit de streek vol met verse groente en fruit binnen.Daar zie ik niets meer van. Betreft Gabrielle die haar blad er beter uit wil laten zien en een designer in wil huren en dat niet met enge Patrick durft te bespreken. Help! Die man is zó ontzettend aanwezig en zó ontzettend nutteloos v.w.b. het zorgen voor wat inkomsten.Maar wel sarren en mee eten. Bah wat vind ik dit ziek. Gabrielle moet gewoon haar eigen weg gaan met het blad.
  Maarre…wat kost zo’n designer?

 2. Willy at 11:19

  Belachelijk, 200euro terwijl ze amper brood en water kunnen betalen, is er dan echt niemand daar die dat tegen houd? Of ze kunnen niet rekenen, Gabrielle heeft gelijk, ze moet alleen door gaan, Patrick moet zich met hout bezig houden zoals hij zelf altijd zegt, HIJ is de timmerman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *