De bewoners zijn blij wanneer ze een smartphone ontvangen

De bewoners zijn blij wanneer ze een smartphone ontvangen

De bewoners hebben weer iets nieuws gekocht voor in de mini samenleving. Namelijk een smartphone. Gerrit is heel blij wanneer hij de telefoon uitpakt en rent naar Jessie om dit te delen. Gerrit heeft voor de smartphone een extra SD kaart gekocht met 128 gigabyte. Hij loopt vervolgens naar de keuken, start de smartphone met een paar andere bewoners die toekijken en legt de telefoon daarna aan een oplader. Even later test Merel de mobiel uit.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *