Mylène wordt onder hypnose gebracht om van haar slaapprobleem af te komen

Mylène wordt onder hypnose gebracht om van haar slaapprobleem af te komen

Mylène heeft bezoek van hypnotherapeut Jorrit. De twee nemen samen plaats in de silo en gaan aan de slag met Mylène haar slaapprobleem. Jorrit vraagt haar eerst naar de achtergrond van haar slaapprobleem om er op deze manier achter te komen waar deze vandaan kan komen. En vertelt dat ze het soms lastig heeft in Utopia 2 en dat dit oude, pijnlijke gevoelens doet opkomen. Jorrit vraagt haar meer uit te leggen over deze pijnlijke gevoelens en brengt haar hierna onder hypnose. Zal Jorrit Mylène van haar slaapprobleem af kan helpen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *