Wim Vroege komt kijken in Utopia 2 hoe het ervoor staat met de bouw

Wim Vroege komt kijken in Utopia 2 hoe het ervoor staat met de bouw

Wim Vroege komt kijken in Utopia 2 hoe het ervoor staat met de bouw. Dit is aardig diep zegt Wim tegen Jeffry wanneer hij de bouwplaats op loopt. Jeffry knikt en laat weten dat ze de graafmachine vanmorgen weer hebben moeten inleveren. Alleen de randen moeten nog wat strakker en het zand moet weg gaat aannemer Wim verder. Joaquin mengt zich ook in het gesprek. Ik hoor geruchten dat er te veel zand uit is gehaald, zegt hij tegen Wim. Het is wat diep misschien maar er is niet veel aan de hand als jullie de kanten schuin naar boven afwerken antwoordt Wim op zijn beurt. Joaquin lijkt te kalmeren. En Wim sluit af met de mededeling dat hij maandag zand kan leveren.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *