Adriaan gaat met Dylan nog een keer aan de spacecake

Adriaan gaat met Dylan nog een keer aan de spacecake

Adriaan zit bij de keuken te eten met een paar andere bewoners, die aan het koken en schoonmaken zijn. Hij vertelt dat hij zaterdag samen met Dylan nog een keer aan de spacecake gaat. Hiske grapt erop. Het wordt een beetje Space Topia hier. Eerst dronken ze allemaal en nu pakken we af en toe een plakje spacecake reageert Adriaan op zijn beurt. Volgens hem zijn er nog drie plakjes cake over en is het houdbaar tot zaterdag avond. Andrea en Shelley vertellen nog nooit zo lekker te hebben geslapen in Utopia 2 na het nemen van de spacecake. Wat later snijdt Shelley in haar vinger, de snee lijkt niet heel ernstig. Brandon haalt de EHBO doos erbij en helpt Shelley met haar gewonde vinger. Daarna gaat ze verder met het snijden van de aardappelen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *