Ivan en Ruud gaan gezellig samen in bad om te vieren dat ze weer samen zijn

Ivan en Ruud gaan gezellig samen in bad om te vieren dat ze weer samen zijn

Ivan is door het dolle heen dat Ruud weer terug is in Utopia en de twee trekken meteen met elkaar op. Aangezien het Ruud zijn eerste avond in Utopia is, besluiten de twee iets speciaals te doen. Ze besluiten gezellig in bad te gaan. Als het water warm genoeg is klimmen ze erin. Met z’n tweeën praten ze over de tijd die ze in Utopia met elkaar hebben gehad en wat ze nu weer zullen beleven samen. Het lijkt mij wel mooi om veel tijd weer met je door te brengen hier laat Ruud aan zijn vriend Ivan weten. De eerste keer leek het niet afgemaakt vult Ivan hem aan. Na de serieuze gesprekken is het tijd voor wat luchtigere zaken. Ivan besluit te kijken hoe lang hij zijn adem in kan houden. Drie lange minuten en tien seconde houdt hij het vol, tot verbazing van de andere bewoners.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *