Billy baalt dat ze Ruud niet kan laten zien dat ze veranderd is

Billy baalt dat ze Ruud niet kan laten zien dat ze veranderd is

Billy heeft een heftig gesprek met Ruud gehad waarin ze haar gevoelens op tafel heeft gelegd. De afstandelijkheid van haar ex gaat haar niet in de koude kleren zitten. Na het gesprek neemt Billy plaats op de bank, waar ook een aantal andere bewoners zitten maar ze krijgt niks mee van wat er om haar heen gebeurt. In stilte staart ze voor zich uit. Als haar onderlip begint te trillen gaat ze snel naar het penthouse. Fay komt al gauw achter haar aan en vindt haar in tranen. Ik had niet verwacht dat we zo snel al zo’n heftig gesprek zouden hebben zegt Billy snikkend. Fay slaat een arm om haar heen en geeft haar een dikke kus. Ik vind het gewoon moeilijk om te horen dat ik hem zo gekwetst heb gaat ze verder. Billy  is duidelijk aangedaan door de hele situatie en vindt het moeilijk om Ruud niet in haar leven te hebben. Het raakt me gewoon snikt ze. Ze wil Ruud dolgraag laten zien dat ze veranderd is maar hij staat hier niet geheel voor open. En dat is heel moeilijk benadrukt ze.  Fay adviseert haar om Ruud het tegendeel te bewijzen en deze woorden doen Billy goed. Ze droogt haar tranen en gaat er weer tegenaan.

Als Billy weer trots de loods in wandelt, gaat ze bij Romy en Madilia op de bank zitten. En probeert aan de twee uit te leggen wat ze met Ruud heeft besproken maar al snel komen de tranen weer omhoog. Moeilijk als je iemand zo gekwetst hebt en dat hij dat dan zo tegen me zegt verklaart Billy haar tranen. Romy laat aan Billy weten dat ze haar tranen gewoon de vrije loop kan laten. Het maakt niet uit, Bil voegt ze er liefkozend aan toe. Ook Madilia is er voor Billy. Ik snap dat het rot voelt voor jou maar het komt vanzelf wel, dat jullie weer maatjes worden drukt ze haar op het hart. Billy knikt maar toch blijft ze het een moeilijke situatie vinden. Ik word ermee geconfronteerd dat ik iemand verdriet heb gedaan en dat kan ik niet bij hem wegnemen eindigt ze met een trillende stem.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Rina at 12:08

    Jammer dat Billy niet zo slim is, Ruud heeft waarschijnlijk elke avond Utopia gevolgd en ook gezien
    dat ze in een korte tijd erg makkelijk 2x he bed heeft gedeeld, en nu weer bezig was met Memhet en zijn vriend. dus!!!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *