Ruud vertelt aan Ivan over Billy die weer close met hem wil zijn

Ruud vertelt aan Ivan over Billy die weer close met hem wil zijn

Na het gesprek met Billy, praat Ruud buiten met Ivan. Ruud legt uit hoe hij erin staat. Zij wil close met mij zijn en een bijzondere band hebben begint hij. Maar op het moment dat je niet echt een band met haar hebt, dan is ze het chillst in de omgang legt hij verder uit. Toch vindt hij het moeilijk om zo hard tegen Billy te zijn, vooral als ze met tranen in haar ogen voor hem staat. Je bent niet hard, je bent reëel reageert Ivan. De twee zijn het erover eens dat Billy genoeg kansen van Ruud heeft gekregen en dat er te veel gebeurd is om weer een hechte band te krijgen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *