Billy wil de vernieuwde versie van zichzelf aan Ruud laten zien maar hij wijst haar af

Billy wil de vernieuwde versie van zichzelf aan Ruud laten zien maar hij wijst haar af

De binnenkomst van Ruud heeft veel losgemaakt bij Billy. Ze heeft ook veel met hem meegemaakt maar het valt haar op dat Ruud afstand houdt. Als Ruud haar vraagt of hij even met haar kan praten loopt Billy snel met hem mee naar buiten. De twee bespreken kort wat er vandaag allemaal is gebeurd en wat er de komende periode nog te wachten staat. Billy grijpt dit moment aan om haar relatie met haar ex te bespreken. Ik wil dat we deze laatste tijd in Utopia goed gaan gebruiken zegt ze. Ruud begrijpt op zijn beurt niet helemaal wat Billy bedoelt en vraagt om duidelijkheid. Billy geeft vervolgens aan dat ze het super tof vindt dat Ruud er weer is. Maar ik wil wel dat we elkaar respecteren gaat ze verder. En zou graag zien dat de twee hun vriendschap weer oppakken. Ruud staat hier niet geheel voor open. Ik vind je een hele aardige meid maar ik houd wel afstand benadrukt hij. En noemt als reden dat hij door haar te vaak gekwetst is.  Maar ik wil hier verder niet op ingaan gaat hij verder. Billy laat zich niet afpoeieren en wil dit juist wél bespreken. Ze vindt dat ze is veranderd en dat Ruud hier een groot aandeel in heeft gehad. Ze wil Ruud graag de vernieuwde versie van zichzelf laten zien en het doet haar duidelijk verdriet dat hij hier geen trek in heeft. Je bent speciaal voor mij vervolgd Billy met trillende stem. Ruud houdt echter voet bij stuk en geeft aan dat alles tijd nodig heeft. Hij vindt dat hij Billy genoeg kansen heeft gegeven. We moeten het niet forceren sluit hij af. Wel voegt hij er nog aan toe dat hij niks uitsluit. Alles is dus nog mogelijk.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 4.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. ROb at 13:14

    Vernieuwde versie???? Ze probeert elke vent in het nest te krijgen, alleen maar voor de lust. Dat is geen vernieuwde versie hoor, het is gewoon je oude patroon. De publieke vrouw van Utopia.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *