Ruud legt aan Cemal uit hoe het nu tussen hem en Billy zit

Ruud legt aan Cemal uit hoe het nu tussen hem en Billy zit

De binnenkomst van Ruud zorgt voor veel vragen bij de andere bewoners. De spanning tussen hem en Billy is niet onopgemerkt gebleven. In de keuken praten Cemal en Ruud afgelopen avond over de relatie tussen de twee. Ruud laat weten dat hij geen broer zus band meer met haar voelt. Hij heeft haar veel kansen gegeven maar nu is het klaar voor hem. Hoe hard het ook klinkt, ze is geen onderdeel van mijn leven gaat hij verder. En laat weten te vaak teleurgesteld is door Billy. Toch weet hij van het eerste uur dat ze lief is en gunt hij haar nog al het geluk. Ik heb geen haat naar haar toe maar ik houd wel afstand benadrukt hij. Cemal begrijpt het helemaal, hij heeft ook een tijd met ze samengewoond en weet hoe het tussen de twee eraan toe ging. Het wordt voor jou ook een nieuwe start eindigt hij wijs.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *