Baldr organiseert een bruidstaart wedstrijd

Baldr organiseert een bruidstaart wedstrijd

Baldr is al een tijdje bezig met het voorbereiden van zijn huwelijk in Utopia. Om deze reden heeft hij de groep bij elkaar geroepen voor een presentatie, genaamd  cake off. Hierin bespreekt hij de wedstrijd die hij graag wil houden voor het bakken van de bruidstaart. Ik wil in deze presentatie graag de spelregels van de taartenbakwedstrijd uitleggen begint Baldr. Hij stelt drie koekenbakkers voor, te beginnen met Madilia. De groep reageert enthousiast op de deelname van haar. Ze mag zich gaan bewijzen vertelt Baldr aan de groep. Hierna stelt hij koekenbakker nummer twee voor, Linda gevolgd door nummer drie, Beau. Maar wat is nou de bedoeling vraagt Baldr aan de vrouwen. Zondag 21 januari hebben jullie alle drie één uur de tijd om de taart af te maken legt hij enthousiast uit.  De concurrentiestrijd is gelijk te voelen tussen de vrouwen. It’s on zegt Linda tegen haar mede bewoners. Wie zal de wedstrijd winnen en de bruidstaart voor Baldr zijn bruiloft mogen maken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *