Ruud vraagt aan José of ze naar huis zou willen

Ruud vraagt aan José of ze naar huis zou willen

Sinds Ruud weer in Utopia verblijft gonst het van de geruchten. Want wat zou Ruud nou komen doen? Wanneer hij afgelopen avond met José zit te praten komen de geruchten ter sprake. Stel dat ik iemand weg zou moeten sturen begint Ruud. Wil jij hier nog wel zijn vraagt hij haar. José antwoordt stellig dat zij zeker nog in Utopia wil zijn. Als Ruud antwoordt dat hij het idee kreeg dat José het zwaar heeft in Utopia, geeft José aan dat hij wel gelijk heeft. Maar dat betekent volgens haar niet dat ze naar huis wil. Bovendien denkt José dat Ruud helemaal niet naar Utopia is gekomen om iemand weg te sturen. Ze gokt dat er binnenkort nog meer oud bewoners opnieuw naar Utopia zullen komen. En dan wordt het een grote gezellige boel vertelt ze verder. Ruud laat ondertussen nog niets los over de reden van zijn komst. Wellicht kunnen we daar snel over schrijven.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *