Ruud heeft een pittige vraag voor de tweeling

Ruud heeft een pittige vraag voor de tweeling

Ruud is nog maar een paar uur in Utopia als hij een gesprek met Demi en Fay aanknoopt. Wat zou je doen als je zusje naar huis wordt gestuurd? vraagt hij aan de tweeling. Demi en Fay schrikken overduidelijk van deze confronterende vraag. De twee leggen uit dat ze het verschrikkelijk zouden vinden als een van hen naar huis wordt gestuurd. Ze willen het liefst allebei tot het einde van Utopia blijven. Maar als er dan toch iemand naar huis moet, wie zou er dan gaan? gaat Ruud verder. Demi vertelt dat haar hart sneller gaat kloppen van deze vraag maar ze besluit toch eerlijk antwoord te geven. Stuur mij dan maar weg, want ik wil dat zij hier blijft antwoordt Demi terwijl ze Fay aankijkt. Ruud gaat hierop in door te zeggen dat dit een heftige uitspraak is. Zo maak je het wel heel makkelijk stelt hij, waarop Demi nogmaals benadrukt dat ze absoluut niet weg wil. De tweeling is erg benieuwd waarom Ruud dit allemaal vraagt maar hier laat hij niks over los. Na het gesprek blijven de twee verbouwereerd achter. Moeten ze zich zorgen maken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *