José is van plan zichzelf aan te pakken

José is van plan zichzelf aan te pakken

Al een paar dagen gaat het niet zo lekker met José. Ook vandaag heeft ze het zwaar. Nadat Madilia en zij gisteren flinke ruzie hebben gehad, besluiten de twee vandaag op de vide met elkaar te praten. De dingen grijpen mij meer aan dan goed voor mij is begint José emotioneel tegen Madilia en Linda. En ik ga Chipp bij zijn lurven pakken vervolgd ze overtuigend, Want dit is echt niet leuk benadrukt ze. En geeft aan dat ze al agressief wordt van Chipp zijn stem. Ik reageer op dingen hier waar ik thuis nooit op zou reageren en daar moet ik wat aan gaan doen gaat ze emotioneel verder. Maar dat gaat nu gebeuren verzekert ze. Ze is overtuigd van zichzelf en gaat er vanuit dat alles goed komt. José geeft aan dat zij rust nodig heeft en een plek waar zij kan schilderen. Ze wil momenteel niet schilderen maar wanneer het beter gaat wil zij hier weer aan beginnen. Ook tussen Madilia en José is het weer goed. Ik wil geen ruzie met jou vertelt Madilia aan haar. We zijn vriendinnen, dat weet je vervolgd ze tegen José. De twee geven elkaar een dikke knuffel en daarmee lijkt alles weer goed tussen de twee.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *