Demi en Fay vinden dat Billy goed reageert op de komst van Ruud

Demi en Fay vinden dat Billy goed reageert op de komst van Ruud

Vanmiddag is Ruud voor de derde keer Utopia in gekomen. Voor zijn ex Billy was dit natuurlijk een behoorlijke schok en ze kon haar tranen dan ook niet in bedwang houden. Inmiddels is Ruud een paar uur in Utopia en is Billy weer wat rustiger. Demi en Fay besluiten haar op te zoeken in haar penthouse om te vragen hoe het met haar gaat. Billy vertelt dat het goed gaat maar dat ze wel even raar stond te kijken toen Ruud kwam binnenwandelen. Daarom kwamen volgens haar ook de tranen. Maar Fay vindt dat Billy goed heeft gereageerd op de hele situatie. Ik vind dat je het goed gedaan hebt. Je bent niet geflipt en dat vind ik echt heel knap van je benadrukt ze. Billy bedankt Fay voor haar mooie compliment. Als ze vraagt hoe Demi en Fay aankijken tegen de terugkeer van Ruud, reageren de twee nuchter. En geven aan dat het heel raar is maar dat ze het ermee moeten doen. We leven hier, dus we zullen wel moeten legt Demi verder uit. Het drietal is het erover eens dat het heel bijzonder is dat na Ivan ook Ruud terug is in Utopia. Maar ze zijn er niet helemaal gerust op. Ik denk dat er bij hem een addertje onder het gras zit zegt Billy. Zou ze gelijk hebben?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *