Romy weigert de caravan aan Ruud af te staan

Romy weigert de caravan aan Ruud af te staan

Ruud is binnen gekomen in Utopia en dit betekent dat hij ook een slaapplek nodig heeft. Ruud heeft aangeven de boel bij elkaar te gillen tijdens zijn slaap, dus een slaapplek nodig heeft zonder mensen om hem heen. Romy en Ruud lopen samen naar de caravan van Romy toe en bekijken de oude slaapplek van Ruud. Kan ik hier niet een nachtje slapen vraagt Ruud aan Romy, waarop ze enthousiast reageert, ja tuurlijk. Al snel neemt het gesprek aan andere wending. Nee je gaat hier niet permanent slapen benadrukt Romy snel wanneer ze Ruud zijn gezicht ziet. Ja sorry, gegeven is gegeven jongen voegt ze eraan toe.  Maar ik ben toch weer terug antwoordt Ruud gelijk. Romy biedt haar excuus aan maar is duidelijk tegen Ruud. Ja sorry maar daar is echt geen discussie over mogelijk gaat ze verder. En biedt aan om Ruud in de b&b te laten slapen. Ruud geeft aan niet op de vide te willen slapen maar Romy blijft bij haar mening. Je kan mij en Cemal hier niet zomaar uitsturen, dat gaan we echt niet doen benadrukt ze. Ruud zegt een aparte ruimte nodig te hebben om te slapen. Ik heb voor vanavond gewoon een slaapplek nodig.  Waar zal Ruud vanavond slapen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *