Gaat José Utopia binnenkort verlaten?

Gaat José Utopia binnenkort verlaten?

Linda en Madilia zijn samen op de vide als Madilia vraagt of Linda José vandaag nog heeft gesproken. Hier reageert Linda ontkennend op en Madilia is  teleurgesteld. Ik wil niet de druppel zijn dat José naar huis gaat fluistert Madilia. Linda weet zeker dat dit niet het geval is. Ik weet zeker dat het niet door jou komt, echt 100 procent zeker benadrukt ze.  En geeft aan dat ze gisteren een lang gesprek heeft gehad met José en dat ze problemen heeft met een paar andere bewoners. Madilia begint te huilen en dikke tranen rollen over haar wangen. Ah niet huilen reageert Linda terwijl ze Madilia een knuffel geeft. Ik vind het zo erg, ik wil niet dat ze naar huis gaat snikt Madilia verder terwijl ze haar handen voor haar gezicht slaat. Linda probeert haar te kalmeren en is van mening dat het voor José zelf misschien wel beter is. Ze heeft ook tegen me gezegd dat ze weet dat ze lelijk is en snel boos wordt, dus ik denk dat het voor haar ook beter is om te gaan sluit Linda bedroefd af. Maar of José gaat, dat weet niemand.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *