Gaan Ivan en Ruud het nu wel opnemen tegen elkaar in een bokswedstrijd?

Gaan Ivan en Ruud het nu wel opnemen tegen elkaar in een bokswedstrijd?

Sinds de binnenkomst van Ruud zijn de bewoners volop aan het speculeren. Het is Beau opgevallen dat zowel Ruud als Ivan bokshandschoenen hebben meegenomen. Dit doet haar denken aan de bokswedstrijd die zou plaatsvinden tussen de twee maar die nooit is doorgegaan. Misschien gaat het er dan toch van komen merkt Beau op doelend op de bokswedstrijd. Het is wel heel toevallig antwoordt Baldr. Ook Johan vindt het een verdachte situatie maar de drie kunnen alleen maar speculeren. Mocht er een boksgala komen dan willen zowel Baldr als Johan graag mee doen. Zullen ze gelijk krijgen?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *