Er wordt volop gespeculeerd, komen er nog meer oud bewoners naar Utopia?

Er wordt volop gespeculeerd, komen er nog meer oud bewoners naar Utopia?

Sinds duidelijk is geworden dat Utopia zal stoppen wordt er volop gespeculeerd in de loods over hoe de laatste paar maanden eruit zullen gaan zien. De komst van Ivan heeft deze speculaties alleen maar verergerd en met de komst van Ruud zijn de bewoners het spoor bijster. Zo denkt Romy dat er nog meer oud bewoners terug zullen komen. Johan denkt juist dat Ruud is gekomen om iemand naar huis te sturen. Ook Cemal en René speculeren er volop op los. Cemal probeert een patroon te ontdekken in de terugkomst van oud bewoners maar dit lukt hem nog niet helemaal. Volgens René zullen er willekeurig oud bewoners de groep komen versterken. Mehmet die zich bij het gesprek aansluit, vertelt dat hij hoopt dat er morgen één of twee bewoners naar huis gestuurd zullen worden. Als er toch wat binnenkomt, mag er ook wat naar huis gaat hij lachend verder. René kan zich hier wel in vinden maar de mannen kunnen vooralsnog alleen maar speculeren. De tijd zal het leren. Eén ding weet Cemal wel zeker. Wat Ruud ook komt doen in Utopia, hij gaat zijn caravan niet afstaan. Ik ga mijn caravan niet uit benadrukt hij standvastig en daarmee is het gesprek ten einde.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *