Billy is in shock door de komst van Ruud

Billy is in shock door de komst van Ruud

Ruud is voor de derde keer Utopia binnen gekomen en daardoor is Billy in shock. Na de uitleg van Ruud haast ze zich dan ook naar de kleedkamer om daar in tranen uit te barsten. Romy ziet dit en gaat haar achterna. Het is gewoon heel heftig huilt Billy. Ja logisch, het is een herinnering die binnenkomt. Het is nu zaak om je even terug te trekken en alles te laten bezinken reageert Romy. Billy knikt huilend en weet even geen woord uit te brengen. Fay komt er ook bij en probeert Billy te troosten. Gewoon lekker uithuilen Bil, anders ga je het opkroppen. Je kunt nu beter alles eruit huilen zegt Fay bemoedigend. Billy blijft maar huilen en wordt niet rustig. Ik heb gewoon heel veel gevoel bij hem, niet met hem maar bij hem snikt Billy. Bij hem is dat minder, hij is hier voor zichzelf en het is bijzaak dat ik hier ook ben legt ze verder uit. Billy vertelt verder over haar verhaal en Fay en Romy luisteren naar haar. Wat later vertrekt ze naar het penthouse om een beetje bij te komen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *