Gaat Johan een nieuw lasapparaat bestellen op kosten van Utopia bv?

Gaat Johan een nieuw lasapparaat bestellen op kosten van Utopia bv?

Nog voor de binnenkomst van oud Utopia bewoner Ruud is er nog meer gebeurd. Zo is het al lang 12 uur geweest en dat betekent dat Johan zijn deadline is verstreken. Ivan heeft eergisteren het lasapparaat van Johan verstopt maar kan deze nu niet meer terugvinden. Johan heeft zijn lasapparaat allang teruggevonden maar laat dit Ivan niet weten. Gisteren heeft Johan de groep laten weten dat als het apparaat vandaag om 12 uur niet terug zou staan op de oorspronkelijke plek dat hij een nieuwe zou gaan bestellen van het geld van de bv. Johan laat Chipp in de kleedkamers weten dat Ivan een beetje geïrriteerd op hem reageert. Johan heeft Ivan namelijk geattendeerd op het feit dat hij zijn lasapparaat nog niet terug heeft. Ivan is er namelijk van overtuigd dat Johan zijn lasapparaat allang weer heeft, maar Johan blijft dit vooralsnog ontkennen. Johan is van plan de bewoners vanavond tijdens het eten te vertellen dat zijn lasapparaat nog steeds vermist is en dat hij daarom een nieuw apparaat heeft besteld. Zal Johan zijn plan doorzetten en echt een nieuw lasapparaat bestellen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. M.Hoedemaekers at 18:43

    Wat is het toch een ontzettende eikel , hij mag alles bij een ander doen en als ze hem terug pakken moet je een zien en horen ik ga hem steeds meer een grotere kwal vinden.
    NAAR HUIS MET JOHAN.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *