Romy lijkt de droom van Cemal te accepteren

Romy lijkt de droom van Cemal te accepteren

Nog voor de binnenkomst van oud Utopia bewoner Ruud is er nog meer gebeurd. Zo hebben Demi en Fay een goed gesprek met Cemal gehad over zijn droom om bij defensie te gaan. Romy komt erbij staan en Fay vraagt haar wat ze er nou eigenlijk van vindt. Nou weet je, het is Cemal zijn droom begint Romy. En ik ben blij voor hem als hij zijn droom najaagt maar het is wel heavy want hij kan soms maanden weg zijn gaat ze verder. Fay geeft aan dat het na Utopia ook wel heel anders zal zijn. Hier zit je 24 uur op elkaars lip en buiten pakt iedereen zijn eigen leven weer op. Romy is het hier mee eens en is ook benieuwd hoe hun relatie na Utopia zal zijn. Het is ook zo gek, aan de ene kant vind ik het heel k*t en aan de andere kant vind ik het zo leuk vertelt Romy. De tweeling snapt haar wel. Romy vindt het leuk voor Cemal maar minder leuk voor zichzelf. Cemal komt nog tussenbeide met de opmerking dat hij eerst nog aangenomen moet worden en daarna de opleiding moet voltooien. Maar als ik een droom heb weet ik ook zeker dat hij mij steunt, dus het is een kwestie van accepteren zegt Romy resoluut.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *