Romy vertelt Demi en Fay waarom er een concurrentiestrijd is tussen Billy en haar

Romy vertelt Demi en Fay waarom er een concurrentiestrijd is tussen Billy en haar

Nog voor de binnenkomst van oud Utopia bewoner Ruud is er nog meer gebeurd. Zo ervaren Demi en Fay een concurrentiestrijd tussen Romy en Billy naar aanleiding van de samenleving vergadering en willen graag weten hoe dit zit. Daarom stappen ze op Romy af om het haar te vragen. Hoe komt het dat jullie soms zo doen tegen elkaar? begint Fay het gesprek. De twee vragen of de concurrentie misschien komt doordat er uiteindelijk een iemand Utopia gaat winnen maar Romy geeft aan zo niet in elkaar te zitten. Billy is normaal heel erg op de voorgrond, nu ben ik teamcaptain misschien is dat de reden voegt ze eraan toe. Heb je het daar al met haar over gehad vraagt Fay aan Romy. Romy zegt dat ze niet weet of er daadwerkelijke een concurrentiestrijd is en daarom nog niet met Billy heeft gepraat. De tweeling bevestigt dat zij de juiste keuze heeft gemaakt en zij het goed doet als teamcaptain.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *