Cemal geeft als het moet de liefde op om bij defensie te gaan

Cemal geeft als het moet de liefde op om bij defensie te gaan

Nog voor de binnenkomst van oud Utopia bewoner Ruud is er nog meer gebeurd. Zo vertelt Cemal aan Fay en Demi dat Baldr een verrassing voor hem in petto heeft. Alleen weet hij stiekem al wat het is, namelijk touwklimmen. De tweeling vraagt waarom Baldr dit voor hem heeft geregeld. Is dat omdat je graag bij het leger of defensie wil vraagt Fay hem. Cemal legt vervolgens het verschil uit tussen defensie en het leger en waarom hij bij defensie wil. Dus als Utopia straks stopt ga je dat doen? Maar betekent dat niet dat je dan nooit thuis bent vraagt Demi door aan Cemal. Hij knikt en zegt dat je dat opgeeft voor een baan bij defensie. Demi en Fay vragen zich af hoe het dan zal gaan tussen Romy en Cemal. Ik weet dat Romy zich er erg druk om maakt dat ik dan veel weg ben maar als dit nou mijn droom is?  reageert Cemal. De tweeling vindt het wel een moeilijke situatie, zij zouden het ook niet leuk vinden als hun vriendje voor langere tijd weg zou zijn. Cemal knikt en zegt met teleurstelling in zijn stem dat Romy er op dit moment ook zo over denkt. Romy moet een keuze maken, ik heb er namelijk geen zin in als het uitgaat tijdens mijn opleiding. Dat is al mentaal heel zwaar en dan kan ik er dat ook niet nog eens bij hebben voegt hij eraan toe. Demi en Fay vragen hem of zijn droom zo sterk is dat hij er Romy voor op wil geven. Cemal laat weten dat hij heeft geleerd om altijd je dromen na te jagen. Dus ja, dan geef ik op dit moment de liefde op voor mijn droom eindigt hij sip.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *