Ivan geeft Romy advies na de discussie die ze met Billy had

Ivan geeft Romy advies na de discussie die ze met Billy had

Nog voor de binnenkomst van oud Utopia bewoner Ruud is er nog meer gebeurd.Zo heeft Romy tijdens de vergadering van de samenleving een discussie gehad met Billy waar ze zich niet fijn bij voelt. Ivan ziet dit en neemt haar mee naar buiten om een rondje te lopen en erover te praten. Wij gaan dit even evalueren begint Ivan. Als ze een eindje lopen vraagt Ivan wat er is besproken tijdens de vergadering en wat er is gebeurd. Romy vertelt gedetailleerd hoe het is gegaan en waarom er een discussie is ontstaan. Ivan stelt kritische vragen en geeft daarna een aantal adviezen over hoe ze het beste een vergadering kan leiden. Je moet als teamcaptain altijd rustig blijven en gestructureerd te werk gaan voegt hij eraan toe. Romy luistert goed naar de tips die hij geeft. We gaan samen een plan maken zodat jij de volgende vergadering het hoofd koel houdt gaat Ivan verder. Romy bedaart en laat weten veel zelfverzekerder te zijn door dit gesprek met Ivan. Ik weet zeker dat het volgende week beter gaat glimlacht ze aan het einde van het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *