Is er een concurrentiestrijd tussen Billy en Romy gaande?

Is er een concurrentiestrijd tussen Billy en Romy gaande?

Nog voor de binnenkomst van oud Utopia bewoner Ruud is er nog meer gebeurd. Zo hebben een aantal bewoners een samenleving vergadering gehad maar hier liepen de irritaties hoog op. Billy en Romy wilden allebei beginnen over de tijd waarop de vergadering voortaan plaats gaat vinden, zonder dat zij dit hadden overlegd met elkaar. Hierdoor raakten de twee geïrriteerd. Ook bij de andere bewoners is dit niet onopgemerkt gebleven. Ik heb het idee dat er een concurrentiestrijd is tussen Romy en Billy zegt Fay dan ook verbaasd tegen Chipp en Demi. Net ook tijdens de vergadering voegt ze eraan toe. Demi en Fay lijken het niet te snappen maar Chipp snapt wel waarom. Romy komt gewoon voor zichzelf op legt hij uit. Denk jij dat er een concurrentiestrijd is aangebroken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *