Het lijkt erop dat Ruud weer in Utopia gaat wonen

Het lijkt erop dat Ruud weer in Utopia gaat wonen

De groep is bijeen gekomen omdat Ruud voor de derde keer Utopia is ingekomen. Hij heeft nog niet vertelt waarom en dat moment is nu daar. Zodra iedereen zit begint hij zijn verhaal.

Ik ben er dus weer begint hij. Utopia met mij is vrijwel altijd onrustig. Mijn manier van leven zorgt meestal voor verdeeldheid gaat hij verder. Vervolgens vertelt hij dat hij op social media een oproep had gedaan dat hij bij 10.000 likes terug zou gaan naar Utopia. Dus ik ben terug benadrukt hij. Er word direct de vraag gesteld of Ruud van plan is om te blijven. Dat gaan jullie allemaal zien. Ik zou zeggen, bereid je voor. De groep zit een beetje verbouwereerd naar Ruud te kijken. Er zijn wat vragen vanuit hen, maar iedereen lijkt behoorlijk onder de indruk van de situatie. Ik vind het zo bizar zegt Romy. Alsof hij nooit is weggeweest voegt Billy eraan toe. Ruud geeft de groep daarna het advies om rustig aan zijn terugkomst te wennen. Welkom thuis, zou ik zeggen zegt Ivan blij tegen hem. Er wordt nog wat gepraat over de huidige samenstelling van de groep en Ruud zijn mening wordt van alle kanten uitgehoord. Maar al snel roept Ruud de groep tot de orde. Wees niet te gerust, want er kan nog heel veel gebeuren. Kom ik erbij of schop ik iemand naar huis straks? eindigt hij mysterieus. Wat er staat te gebeuren blijft nog even in het midden maar dat het beloofd spannend te worden!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *