Ruud en Ivan hebben een gesprek over Ruud zijn mogelijke terugkomst in Utopia

Ruud en Ivan hebben een gesprek over Ruud zijn mogelijke terugkomst in Utopia

Ruud is voor de derde keer Utopia binnen komen wandelen en dat zorgt voor geruchten. Wat komt hij in Utopia doen?  In de keuken spreekt Ivan Ruud aan. Ivan die zelf ook terug is in Utopia, legt uit dat er op dit moment allerlei zaken rondom structuren spelen in Utopia. Ruud legt vervolgens uit dat hij altijd meer is van zijn eigen ding doen. Ik doe het graag op mijn manier voegt hij eraan toe. Vind je het niet k*t dat ik er ben vraagt Ruud vervolgens aan Ivan. Onze vriendschap zit natuurlijk wel goed gaat hij verder. Maar toch. Ivan lacht en zegt dat dit niet zo is. Al snel staan de twee hartelijk met elkaar te lachen. Ruud laat nog steeds niets los over de reden van zijn komst maar dat Ivan het leuk vindt dat hij er is, is duidelijk. Ruud blijft mysterieus en zegt dat hij er puur voor de fun is. Maar als ik iemand naar huis zou sturen dan zou dat een van de twins zijn. Gewoon. Voor de lol. Ik hou van lol eindigt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *