Oud bewoner Ruud komt langs in Utopia maar wat komt hij doen?!

Oud bewoner Ruud komt langs in Utopia maar wat komt hij doen?!

Deze middag gaat het hek plotseling open en oud bewoner Ruud loopt het Utopia terrein op. Met een tas over zijn schouder loopt hij nonchalant het weiland in, onderweg naar de loods. Maar niet voordat hij zijn geliefde koeien even gedag heeft gezegd. Nadat hij Stuk en Klaver heeft geknuffeld, vervolgt hij zijn weg richting de loods. Billy is vanuit het penthouse, de eerste die hem ziet. Direct wordt ze emotioneel. Beneden in de loods hebben inmiddels ook de andere bewoners door wat er gaande is. Iedereen rent naar buiten om Ruud te begroeten. F*ck yeah roept Ivan blij uit terwijl hij Ruud in de armen vliegt. Al snel is ook Billy aan de beurt. Hi. Hoe is het? vraagt Ruud rustig aan zijn ex. Als iedereen Ruud begroet heeft gaat de groep naar binnen. Ruud duikt als eerste de keuken in en wanneer Ivan hem vraagt wat hij aan het doen is zegt hij dat hij goed moet eten. Al snel voegt Billy zich bij hem. Ze kan niet geloven wat ze ziet en kan geen woord uitbrengen. De tranen rollen nog altijd over haar wangen. Ik vind het echt fijn dat je er bent zegt ze tegen hem. Je zult vast nog wel horen waarom ik hier ben antwoordt Ruud. Maar je zult het vast wel weten voegt hij eraan toe. Al snel belanden de twee in een gesprek over Utopia. Ik heb een verandering gezien in je vriendjes zegt Ruud tegen Billy. Je bedoelt dat ik vrijgezel ben? zegt ze met een trillende stem. Een half jaar al, dat is een nieuw record grapt Ruud terug. Ondertussen zijn Beau en Johan de enige bewoners die nog niet weten wat er gaande is. Beau is namelijk de billen van Johan aan het ingipsen in haar hutje. Demi en Fay proberen de deur te openen om hen te vertellen wat er speelt, maar Beau weigert open te doen. Door een kiertje weten Demi en Fay uiteindelijk te vertellen dat Ruud terug is in Utopia. De reactie van Beau en Johan is rustig. In de loods wordt intussen druk gespeculeerd over wat Ruud komt doen. Over de reden van zijn komst laat hij nog niets los. Ruud nestelt zich op de bank met wat te eten en te drinken. Al snel voegt Billy zich bij hem. Ze is erg benieuwd naar wat hij in Utopia komt doen. De twee hebben het over hun levens en of het goed met ze gaat. Ruud vertelt Billy dat hij de groep zo bij elkaar zal roepen om te vertellen wat hij komt doen. Tot die tijd laat hij dus nog niets los. Als Romy hem even later vraagt of hij in Utopia is om te winnen, laat hij nog steeds niet los. Het zou wel mooi zijn vervolgd hij mysterieus. Snel loopt hij terug naar de keuken, om zich weer met zijn eten bezig te houden. In de loods is de verwarring inmiddels groot. Ook Linda, Chipp en Madilia hebben een idee van wat hij nou echt komt doen. Hij is wel anders dan voorheen merkt Chipp op. Hij is wel de nummer 1 van mensen die ik graag had willen leren kennen zegt hij enthousiast.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 4.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Ria at 14:48

    Wat eeb afgabg om zo, n persoon weer binnen te halen.Onbeschoft eet gelijk de keuken weer leeg hij heeft vast al die tijd op straat geleefd dus uitgehongerd.Kruip maar gauw bij Billy in haar penthiuse. WalgelijkHet zal wel weer niet geplaatst worden maar dan ben ik het even kwijt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *