Madilia en Beau vinden José hulp moet aanvaarden

Madilia en Beau vinden José hulp moet aanvaarden

Gisteren is er weer een grote ruzie geweest waarbij José één van de ruziemakende partijen was. Zij en Madilia hebben het flink met elkaar aan de stok gekregen en hebben sindsdien niet meer met elkaar gepraat. Beau vraagt Madilia vandaag hoe zij in de situatie staat. Madilia laat weten dat ze het gevoel heeft altijd voor José klaar te staan maar daar niets voor terug te krijgen. En als ze me dan een k*ttekop noemt dan is dat stank voor dank legt ze verder uit, doelend op de ruzie van gisteren. En vertelt vervolgens dat ze graag met José wil praten over de situatie maar dat ze het gevoel heeft dat José hier nog niet klaar voor is. Ik zag haar vanochtend weer huilen vervolgd ze. Beau antwoordt dat ze dat ook heeft gezien en dat ze om die reden aan José heeft gevraagd of ze iets voor haar kon doen. Maar ze zei dat niemand haar kan helpen gaat ze verder. De twee denken dat er meer aan de hand is met José dan alleen de frustratie om de ruzie van gisteren. Het is stress denkt Beau hardop. Madilia geeft aan niets te snappen van haar. Ze heeft al vaak aangeboden haar met plezier te willen helpen maar door de ruzie van gisteren heeft ze daar ook niet zoveel zin meer in. De twee zijn het erover eens dat José hulp van de rest moet aanvaarden. Als ze dit echter blijft afwijzen, weten ze niet of ze nog iets voor haar kunnen doen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *