Madilia en Linda uiten hun frustraties naar elkaar na de samenleving vergadering

Madilia en Linda uiten hun frustraties naar elkaar na de samenleving vergadering

De bewoners hebben een vergadering van de samenleving gehad. Hierbij is ter sprake gekomen dat zij de vergadering tegelijkertijd willen doen met de vergadering van de bv. Linda heeft aangegeven dit niet handig te vinden maar Madilia, Romy en Billy lijken de beslissing al genomen te hebben. Waarom moet er gelijk zo’n negatieve draai aan gegeven worden vraagt Madilia iets later aan Romy. We hebben nog niets besloten voegt ze eraan toe. Maar Romy en Madilia denken dat het voor Linda voelt alsof de beslissing al is genomen. Madilia besluit daarom om Linda te vragen waarom ze zo heeft gereageerd. Ik snap het probleem niet zo, we kunnen toch overleggen wat de nieuwe tijd wordt? Het lijkt alsof het al besloten is zegt Linda geïrriteerd tegen Madilia. Voor mijn gevoel was het gelijk afgekapt toen je zei, ik ben het er niet mee eens probeert Madilia nog uit de leggen. Uiteindelijk geeft ze aan dat zij Linda wel begrijpt. Ik zie het probleem niet herhaalt Linda. De twee lijken met vrede uit elkaar te gaan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *