De samenleving vergadering loopt niet helemaal zoals gewenst

De samenleving vergadering loopt niet helemaal zoals gewenst

De samenleving tak is weer bij elkaar gekomen voor een vergadering om van alles te bespreken. In dit bericht lees je de belangrijkste besproken punten terug.

Romy opent de vergadering door iedereen welkom te heten en geeft daarna het woord aan Fay. Zij is notulist en neemt door of iedereen zijn of haar taken voor deze week vervuld heeft. Cemal geeft aan dat zijn bootcamp van vorige week enorm geslaagd was en dat hij dit graag nog een keer zou willen organiseren. Daarna worden er verschillende evenementen en projecten besproken die de komende weken op het programma staan. De groep maakt afspraken over de hoogte van de vergoedingen die gegeven worden aan personen die bijvoorbeeld komen spreken.

Ook de takenlijst wordt besproken en Romy zal nog deze middag bij iedereen langslopen die zijn of haar taak niet heeft gedaan. Maar ik heb het idee dat er wel veel gedaan wordt, maar niet alles afgevinkt wordt zegt ze. Billy heeft vervolgens nog een puntje, de vergadering van zowel de bv als de samenleving zal in het vervolg zijn op hetzelfde moment. Zoals jullie weten kan ik me niet opsplitsen en zal ik om en om aanwezig zijn zegt ze tegen de groep. Romy stelt voor dat de vergadering voortaan op maandag plaatsvindt zodat iedereen tijd heeft om zijn taken in diezelfde week nog af te ronden. Linda en Billy maken duidelijk dat ze dit geen goed plan vinden. Er ontstaat daarna een flinke discussie over wanneer de vergadering van de samenleving dan plaats moet vinden. Ik wil graag op maandag omdat het de eerste dag van de week is geeft Madilia aan. De afspraak wordt gemaakt dat de vergadering van de samenleving voortaan op maandag om elf uur is. Na de discussie over het tijdstip van de vergadering belanden Romy en Billy in een woordenwisseling. Billy en Romy hadden hetzelfde punt wat ze wilden bespreken in de vergadering wat beide niet van elkaar wisten. Romy en Billy beschuldigen elkaar ervan dat ze dit eerst met de ander hadden moeten bespreken alvorens dit in de groep te gooien. Einde discussie buldert Baldr als hij klaar is met het gekibbel van de twee. Linda oppert om een lijstje met onderwerpen te maken zodat deze discussies niet meer kunnen ontstaan. En daarmee eindigt de vergadering.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *