Johan en Ivan praten hun onenigheid uit

Johan en Ivan praten hun onenigheid uit

Johan en Ivan hebben geen beste start gehad. De twee storen zich aan elkaars gedrag en toen Johan besloot de sloten van de bar door te knippen vond Ivan dat hij wat moest doen. Als tegengeluid verstopte hij daarom de ladder en het lasapparaat van Johan, iets wat bij Johan totaal niet goed is gevallen. De twee belandden in een pittige ruzie en negeren elkaar sindsdien. De komst van Ruud lijkt hier verandering in te brengen. Ivan, Ruud en Johan hebben afgelopen avond lang staan praten met z’n drieën. Alle onderwerpen zijn aan bod gekomen en er wordt zo nu en dan gelachen. Ivan en Johan delen hun visie over de groep en het gedrag dat gewenst is. Ook de band tussen de heren wordt besproken. Zo legt Johan uit dat het hem best frustreert dat hij al tijden bezig is om bepaalde dingen voor elkaar te krijgen, zonder succes en dat Ivan dit in een paar dagen lukt. waar de frustratie voorheen de boventoon voerde kunnen de mannen nu om de situatie lachen. Ook de ruzie van enkele dagen geleden komt uitgebreid aan bod. Voor het eerst bespreken de mannen op rustige toon hoe zij de situatie hebben ervaren. Kunnen Ivan en Johan voorlopig goed met elkaar omgaan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *