Hoe heeft Ruud zijn eerste nacht in Utopia doorgebracht?

Hoe heeft Ruud zijn eerste nacht in Utopia doorgebracht?

Gisteren kwam Ruud onverwacht het Utopia terrein oplopen. De bewoners en vooral Billy, waren erg geschrokken van de terugkeer van de oud bewoner. In tegenstelling tot Ivan maakte Ruud niet meteen duidelijk wat hij kwam doen. Na zijn binnenkomst vond hij het eerst tijd om wat te eten, waarna hij de groep pas bij elkaar riep. Aan de groep vertelde hij vervolgens niet veel. Zo hield hij het doel van zijn bezoek nog voor zich. Jullie zullen het allemaal wel zien liet hij weten. De rest van de dag en avond heeft Ruud met wat bewoners gekletst. Zo stelde hij Demi en Fay de vraag wie hij naar huis zou moeten sturen als er één van hun naar huis zou moeten. En aan José vroeg hij of ze nog wel écht in Utopia wilde zijn. Ondanks dat Ruud graag in zijn oude caravan had willen slapen, heeft hij de nacht doorgebracht in de b&b in de loods. In het kleine kamertje naast de badkamer heeft hij geslapen. Voor hij ging slapen heeft hij de mensen op de vide gewaarschuwd voor zijn nachtelijke spoken maar het bleef een rustige nacht. Ruud is één keer wakker geworden en daarna weer gaan slapen. Deze morgen is Ruud vroeg uit de veren en na een verfrissende douche kan zijn dag beginnen. Wat gaat er vandaag allemaal nog meer gebeuren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *