De bewoners zijn onder de indruk van het stormachtige weer

De bewoners zijn onder de indruk van het stormachtige weer

Het stormt vandaag en dat is ook te merken in Utopia. Chipp en Fay praten er vol verbazing als ze naar buiten kijken. Volgens Fay staat er een boom helemaal scheef. Chipp knikt en zegt dat hij er ook al een paar scheef heeft zien staan. Ik was echt bang dat ik zou wegwaaien gaat Fay verder. Lachend kijken de twee vervolgens naar Mehmet, die met moeite naar de andere kant van het Utopia terrein probeert te rennen. Romy en Senna komen ook naar binnengerend en ook zij zijn onder de indruk van het weer. Al die dakpannen van de Beauhut waaien eraf vertelt Senna. De bewoners besluiten maar een zeil over het hutje te trekken, zodat er niet nog meer vanaf kan waaien. Volgens Linda waait het dak van de gym er ook bijna af en is het dak van Baas Beach ook niet meer veilig. Ivan besluit erop uit te gaan om te kijken welke maatregelen ze moeten nemen om zo min mogelijk schade te krijgen op het terrein. Laten we hopen dat de storm snel gaat liggen!

Verder verloopt de ochtend vrij rustig. Gisteren liet Johan zijn achterwerk vastleggen in het gips en vandaag doet Beau dit zelf. Uiteraard lukt dat niet alleen en daarom biedt Billy haar hulp aan. Ook Billy laat overigens haar achterwerk vastleggen in het gips. Onder het penthouse gaan de twee aan de slag. Terwijl ze met de billen bloot gaat wordt er veel gelachen en over van alles en nog wat gekletst.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. ROb at 13:33

    Kunnen ze het straks verkopen en zo de som verhogen voor de Utopiaan van het jaar te spekken.
    Ik zou het heel erg triest vinden als Billy straks met de eer er vandoor zal gaan, ik gun het haar voor geen meter. Zeker niet omdat ze de laatste aantal stemmingen van het publiek een stem heeft gehad om Utopia te verlaten. Volgens mij heeft ze die stem 4 keer achter elkaar gehad en stond op de eerste plaats. En dan kans maken voor Utopiaan van het jaar, ik hoop van niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *