Ruud vertelt dat er vandaag één bewoner Utopia moet verlaten

Ruud vertelt dat er vandaag één bewoner Utopia moet verlaten

Sinds Ruud gisteren Utopia is in gekomen, gonst het van geruchten in de loods. Wat zou hij nou echt komen doen? Ook vandaag wordt er weer volop aan Ruud gevraagd wat er gaat gebeuren. Wat ga je doen dan? vraagt Beau hem. Ik ga zeker iets doen. Wil je weten wat? reageert hij, waarna hij verder vertelt. Er gaat vandaag iemand naar huis voegt hij eraan toe. De vrouwen om hem heen reageren verbaasd. Is dat je voorgevoel vraagt Romy geschrokken. Ik heb geen voorgevoel, dat is wat er gaat gebeuren. En ik vond dit een mooi moment om het te vertellen zegt hij tegen Romy. Rond een uur of drie. Er wordt zoveel gespeculeerd, ik dacht ik zeg het gewoon gaat hij verder. De bewoners lijken niet zo goed te weten wat ze met deze informatie moeten. Zou Ruud gelijk hebben? Wat later spreekt Ruud met nog meer bewoners, die hij hetzelfde vertelt. Er gaat iemand naar huis benadrukt hij opnieuw. Het zou fijn zijn als iedereen om een uurtje of drie bij elkaar komt. Ik maak geen grapjes. Wordt dus vervolgd…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *