De bewoners maken zich zorgen na Ruud zijn aankondiging

De bewoners maken zich zorgen na Ruud zijn aankondiging

Ruud heeft aangegeven dat hij graag de groep bij elkaar wil hebben. De groep is in rep en roer en weet niet goed wat er gaat gebeuren. Alle bewoners speculeren over hun toekomst binnen de poorten van Utopia. We zijn nu met zeventien toch vraagt Ruud aan Billy en Baldr. Aan het einde van de dag zijn we nog met zestien voegt hij eraan toe.  Johan schijt hem bagger vertelt de Billy vervolgens tegen Ruud. Ook Baldr is bang om te vertrekken denkt Billy. Maar er gaat echt iemand naar huis hé vertelt Ruud nog maar weer een keertje. Billy, Madliai en Mehmet speculeren er ook op los. Ik wil niet naar huis zegt Madilia bang. Misschien moeten we anoniem stemmen gaat ze verder. Maar Billy denkt van niet. Mehmet geeft aan dat hij denkt dat Baldr naar huis gaat. Dat zal te makkelijk zijn antwoordt Romy op Mehmet. Romy, Mehmet, Billy en Madilia denken gelijk aan de brief die de bewoners hebben gekregen “Er gaat iets spectaculairs gebeuren”. Wie zal er naar huis gestuurd worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *