Fay is bang dat ze Utopia moet verlaten

Fay is bang dat ze Utopia moet verlaten

Het bericht van Ruud heeft grote indruk gemaakt op de bewoners en zorgt ook voor veel angst. Ruud heeft gisteren aan de tweeling gevraagd wie van de twee hij naar huis zou moeten sturen. Nu de bewoners hebben gehoord dat er vanmiddag iemand zal moeten vertrekken, houden ze hun hart vast. Demi en Fay praten op de bank met Johan en Senna over wie Ruud mogelijk naar huis zal sturen. Ik heb buikpijn geeft Fay toe. En denkt dat Ruud het waarschijnlijk spannend zal maken en een paar bewoners als opties zal noemen. Dan zit een van ons er sowieso bij concludeert Demi daarop. Wat later praat Fay over hetzelfde onderwerp met Chipp. Ik denk dat hij misschien wel één van ons gaat doen zegt Fay tegen hem. Hiermee bedoelt ze dat ze denkt dat Ruud haar of Demi naar huis zal sturen. Chipp denkt er anders over en stelt dat Ruud ook iemand naar huis kan sturen omdat diegene niet meer graag in Utopia wil zijn maar dit stelt Fay niet gerust. Ik denk echt dat ik ga laat ze bang weten. Iedereen probeert z’n hoofd koel te houden maar ondertussen schijten ze 20 kleuren voegt ze eraan toe.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *