Mehmet is benieuwd of Billy nog iets voor Ruud voelt

Mehmet is benieuwd of Billy nog iets voor Ruud voelt

Ruud heeft gisteren aan Billy laten weten dat hij graag afstand wil houden van haar. Het was een moeilijk gesprek voor Billy maar ze lijkt het te accepteren. Als ze vandaag met Mehmet op de bank zit, merkt Mehmet op dat ze naar Ruud aan het kijken is. Vind je hem nog lekker vraagt hij nieuwsgierig. Ik vind het een aantrekkelijke man, maar het is niet meer mijn type antwoordt Billy. Madilia komt erbij zitten en mengt zich in het gesprek. Ze zeggen toch, oude liefde roest niet zegt ze. Maar volgens Billy geldt dit spreekwoord niet voor haar en Ruud.  En als jullie nou weer opnieuw verliefd op elkaar worden? vraagt Mehmet nieuwsgierig door. Billy verzekert dat dit niet zal gebeuren.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Joke at 15:23

    Natuurlijk verzekert Billy dat, maar wat zijn haar beloftes waard ?
    Dat hebben we kunnen constateren toen ze Johan het bed insleurde toen hij teveel gedronken had.
    Daar zou ze toch ook nooit mee slapen bazuinde ze kort daarvoor nog rond.

    Nu zegt ze het om gezichtsverlies te voorkomen nadat Ruud aan heeft gegeven haar niet te moeten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *