Ruud heeft zijn keuze al gemaakt over welke bewoner Utopia moet verlaten

Ruud heeft zijn keuze al gemaakt over welke bewoner Utopia moet verlaten

Een tijdje geleden moesten de bewoners op een briefje de naam schrijven, van wie zij dachten dat hij of zij de uiteindelijke winnaar zal worden van Utopia. Deze briefjes zijn weer in het kistje gestopt die vervolgens is begraven door Beau. Madilia en Romy vroegen zich af wat er met de briefjes ging gebeuren en proberen al een tijdje meer informatie te krijgen. Toch wil niemand iets over het kistje loslaten, wat het nog mysterieuzer maakt. Door de aankondiging van Ruud in de middag, maken de vrouwen zich zorgen. Madilia heeft het gevoel dat Ruud het kistje zal opgraven en degene met de meeste stemmen zal wegsturen. Romy stelt voor dat ze maar aan Ruud moeten vragen of hij iets van het kistje af weet maar Madilia heeft een beter idee. Zullen we eerst naar het kistje gaan? Als die er niet meer is, dan weten we hoe laat het is voegt ze eraan toe. De twee lopen vervolgens naar buiten en gaan naar de plek waar het kistje is in gegraven. Ze ontdekken dat het kistje er nog ligt, dus de kans dat Ruud hem gaat gebruiken om iemand naar huis zal sturen lijkt kleiner. Ze besluiten het aan Ruud te vragen…

De twee lopen naar Ruud toe om erachter te komen of hij deze gaat gebruiken om iemand naar huis te stemmen vanmiddag. Een kistje? Nee antwoordt Ruud. Romy vraagt het daarna nog eens en Ruud geeft toe dat hij wel iets heeft gehoord over een kistje waar briefjes met namen in zitten. Heeft het iets te maken met je besluit vraagt Romy nieuwsgierig. Ruud laat weten dat dit niet het geval is en dat hij zijn besluit allang heeft gemaakt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *