Ruud kondigt zijn eigen vertrek uit Utopia aan en daagt Ivan uit om te boksen

Ruud kondigt zijn eigen vertrek uit Utopia aan en daagt Ivan uit om te boksen

Ruud heeft de groep bij elkaar geroepen voor een belangrijke mededeling. De groep zit vol spanning op de bank en luistert naar de mededeling van Ruud. In 2016 heb ik Utopia met een schuld verlaten en ik dacht altijd, dat komt wel een keer goed. Maar Utopia stopt en ik wil met een schone lijn verder begint Ruud tegen de groep. En richt zich dan op Ivan. We moeten nog boksen. We zijn beiden de ultieme Utopianen en daarom moeten we uitvechten wie de ultieme Utopiaan wordt, ik daag je uit. Ivan reageert enthousiast. Challenge accepted zegt hij volmondig. De twee omhelzen elkaar. Maar Ruud wil graag nog iets melden. Er gaat iemand naar huis vertelt hij verder. Demi, jij blijft begint hij. Het valt even stil waarnaar hij verder gaat met Fay. Jij blijft ook zegt hij. De tweeling lijkt opgelucht. Ik ga zelf Utopia verlaten, ik heb mijn tijd hier gehad en ga weer lekker naar huis vervolgd hij luchtig. De groep reageert nuchter. Ruud pakt zijn spullen en vertrekt door de poorten van Utopia.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 43    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *