René vraagt naar José haar gemoedstoestand

René vraagt naar José haar gemoedstoestand

José was de laatste tijd vaak betrokken bij ruzies, waardoor ze erg overstuur raakte. Nu, een paar dagen later, lijkt José wat rustiger te zijn. In haar caravan praat ze erover met René. Ben je er weer bovenop? vraagt René aan haar. José antwoordt dat ze er nog aan werkt. René merkt op dat de bewoners zich minder met elkaar moeten bemoeien. Hier is José het mee eens maar volgens haar ligt het ook een beetje aan haarzelf. Ik trek me heel erg dingen aan. Ik denk heel vaak aan het gevoel van iemand anders legt ze verder uit. Teveel empathie concludeert René op zijn beurt. Hier sluit José zich bij aan en ze vertelt dat het ook een opeenstapeling van een aantal dingen is.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *