José en Chipp gaan elkaar voortaan negeren

José en Chipp gaan elkaar voortaan negeren

Ook Linda gaat naar José toe in de caravan om even te kletsen. Linda vertelt dat ze heeft gehoord dat José een poging heeft gedaan om met Chipp te praten en is benieuwd naar hoe dit is verlopen. José laat weten dat Chipp niet echt bereid was om te praten. Ze stelde aan Chipp voor om elkaar met rust te laten, waarop Chipp antwoordde dat hij altijd al probeert om zijn mond tegen haar te houden maar dit niet altijd lukt. Ik heb het geprobeerd laat José aan Linda weten. En voegt eraan toe dat ze het jammer vind en legt uit dat ze het prima vind dat ze elkaar negeren en ook geen vrienden zijn. Ik wil gewoon niet dat we om een klein discussie hebben. Hoewel Chipp dit zegt lijkt hij zich ook niet in te kunnen houden. Laten we hopen dat het voorlopig goed blijft gaan tussen de twee. Daarna hebben José en Linda het nog even over Ruud. Ze vinden hem een goede man en niet lang daarna kondigt Ruud zijn eigen vertrek weer aan

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *