De bewoners zijn nog beduusd van het vertrek van Ruud

De bewoners zijn nog beduusd van het vertrek van Ruud

Ruud heeft zijn vertrek aangekondigd en heeft vertelt dat hij terugkomt voor een bokswedstrijd tegen Ivan. De bewoners moeten nog even bijkomen van wat er net is gebeurd en speculeren in het rond. Misschien wilde die één van ons weg sturen, maar vond hij het zo saai dat hij toch zelf is weggegaan”, grapt Chipp tegen de groep. Ben je blij, Bil vraagt Johan aan haat. Nou ik vind het zonde begint ze, ik had het wel leuk gevonden als hij bleef gaat ze verder. Ook Madilia geeft aan het jammer te vinden dat hij is vertrokken. Baldr zegt dat hij niet aan zag komen, deze vind ik wel heel bijzonder gaat hij verder. Baldr heeft het idee dat het vertrek van Ruud Billy zwaar valt. Het is vast een emotionele rollercoaster voor je? vraagt hij. Billy geeft toe dat dat zo is. De bewoners zijn er stil van en zitten nog iets wat beduusd op de bank na te praten.

Demi en Fay lopen ondertussen een rondje en praten ook over wat er gebeurd is. Fay was ervan overtuigd dat zij naar huis gestuurd zou worden, waardoor de paniek toesloeg. Nu Ruud heeft laten weten dat hij zelf naar huis gaat, kunnen de twee weer opgelucht adem halen. Ruud maakte het wel spannend door de namen van de tweeling wel te noemen. Na Ruud zijn vertrek, praten ze erover met Senna en Chipp. Ze laten aan hun weten dat ze erg opgelucht zijn, aangezien ze zich al de hele dag bezig hielden met het feit dat één van hun misschien in de middag moest vertrekken. Chipp en Senna kunnen er wel om lachen en praten verder over Ruuds vertrek. Hij was wel een toffe gast merkt Senna op. Alle vier vinden ze het jammer dat hij al zo snel weer vertrokken is. Na het gesprek, lopen Demi en Fay een rondje buiten. Oh, ik ben zo blij laat Fay aan  Demi weten. Demi knikt instemmend, ook zij is erg opgelucht. Wel een goede stunt zegt ze. De twee huppelen vrolijk verder, ze hoeven zich geen zorgen meer te maken.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *